Sylvia den Engelsen

Organisatie

Uw organisatie zoekt een zeer ervaren jurist. Uiteraard moet de inhoudelijke kwaliteit van deze jurist buiten kijf staan. Doorslaggevend voor succes is echter of de persoon in kwestie past bij de strategie, cultuur en ambities van uw organisatie. Alleen dan kan een basis worden gelegd voor een langjarige succesvolle samenwerking.

Het is relatief eenvoudig om in kaart te brengen welke juristen succesvol zijn binnen een bepaald vakgebied. Om uit deze groep die personen te selecteren die passen binnen uw specifieke organisatie is alleen mogelijk als je deze mensen goed kent en zij bereid zijn om in gesprek te treden.

Al meer dan 20 jaar heb ik doorlopend contact met de top van juridisch Nederland. Met enige regelmaat praat ik bij met deze juristen, waardoor ik een actueel inzicht heb in wat zij kunnen en ambiƫren. Hierdoor ben ik als geen ander in staat uw organisatie te helpen bij het aantrekken van de juiste persoon.

Als u een keer gezamenlijk na wilt denken over de invulling van een juridische positie binnen uw organisatie kom ik graag bij u langs.